Simons fantastiske historie!

Simon Wada Klaris er på mange måder et inspirerende menneske, med et lige så imponerende resumé.

Han er golftræner, og tidligere Europamester i Paragolf (golf for handicappede).

Desuden er han håndboldagent og -dommer, samt sangskriver, skuespiller og foredragsholder.

Simon er fuld af livsglæde og viljestyrke, på trods af at han faktisk er multihandicappet, og i medicinske øjne slet ikke burde være i stand til at gå.

Hvad er Simons hemmelighed? Ét ord: VILJESTYRKE.

Ring til Simon for at få et tilbud på et spændende foredrag. Tlf. 61463101.

Book foredrag

Du kan bestille inspirerende foredrag med Simon W. Klaris i hele Danmark. Med over 25 foredrag i bagagen har Simon erfaring med at underholde og inspirere både unge og ældre.

Foredrag passer til:

  • Efterskole
  • Højskole
  • Pensionister
  • Handicappede og syge
  • Sportsfolk

Kan en bilulykke være fantastisk?

Resterne af bilen Simon kørte i. Billedet er taget lige efter ulykken d. 05/05/2008

I en ung alder har Simon Wada Klaris allerede oplevet meget mere end nogen turde drømme om.
En forfærdelig bilulykke satte næsten en stopper for hans liv, meget tidligt. Han overlevede med nød og næppe, men ulykken satte sine præg og fremtiden så mørk ud.

Koma i 25 dage

Simon Wada Klaris lå i koma i 25 dage. Han havde knust kraniet og pådraget sig millioner af hjernerystelser og hjerneblødninger. Venstre albue var pulveriseret og hofteskålen flækket. Desuden brækkede ribben, punkteret lunge og brækket kæbe m.m..

Lægerne havde for længst opgivet håbet for at Simon, et ungt og lovende sportstalent, nogensinde skulle komme til at gå igen. I bedste fald kunne han se frem til et liv i en hospitalsseng. En grusom erkendelse, som ikke kunne bundfældes hos Simon, der af mange opfattedes som en fighter og en person forfulgt af held.

Hvor de fleste ville opbygge vrede og ty til bitterhed, udfordrede Simon sit nye liv. Han vendte modvind til medvind og opnåede, hvad mange ville anse for urealistiske mål, ved hjælp af sin brændende viljestyrke og optimistiske tilgang til livet.

Fortællingen om Simon Wada Klaris er på alle måder en bevægende historie, om en mand der var udsat for en forfærdelig ulykke, men som ikke ville lade sig bukke under for modgang.

Tværtimod tog Simon tyren ved hornene og vendte ulykken til en styrke i sit liv. Nu deler han sine erfaringer gennem foredrag, og giver publikum en unik chance for at blive et mere positivt, glad og frem for alt lykkeligere menneske. Blandt andet ved at se livet i et større perspektiv og vende begrænsninger til muligheder!

Simon har stik i mod alle forventninger opnået adskillige af sine mål og drømme, på ganske kort tid og på trods af kognitive og fysiske udfordringer (ikke begrænsninger). Han er også blevet gift og har fået et barn – alt sammen i løbet af kort tid efter bilulykken.

Ring og lav en aftale med Simon i dag. Tlf. 61463101.